About

Organix is en nieuwe en frisse band rondom Hammond organist en zanger Piero Bianculli (Altamura, Italië 1978) die met zijn energieke en intens muzikale performance al jaren diverse podia en clubs onveilig maakt.

Bij deze band echter, is voor het eerst dat hij kiest voor zijn eigen, spannende, jazzy en funky werk. De band wordt versterkt door Thijmen Molema (drums), Jens Dreijer (bas) en Simone Cesarini (gitaar). Doorspekt van twee decennia ervaring maken deze vrienden nu de stap om een eigen album uit te brengen waar vooral de instrumenten shinen.

Al staan er ook een aantal tracks op met de waanzinnig lekkere lead vocal van Piero zelf. Juist door deze combi van vocals en Hammond doet Organix denken aan één van de meest inspirerende Hammond bands uit de 60’s; ‘The Peddlers’. 

Hun nieuwe album is geproduceerd door Sven Figee (Sven Hammond) die, na het horen van een huiskamer demo van de band, besloot om de jongens naar zijn studio te halen en een volwaardig album op te nemen, dat recht doet aan het talent van deze top musici. 

Een optreden van Organix is een wervelwind van energie en heerlijk muziek die je niet wilt missen! 

THE BAND

bandleden

Piero Bianculli - Portrait

PIERO BIANCULLI

HAMMOND
Thimen Molema - portrait

THIJMEN MOLEMA

DRUM
Jens Dreijer - portrait

JENS DREIJER

BAS
Simone Cesarini

SIMONE CESARINI

GITAAR

Boekingen & Contact